Wojciech Dyk20 sie 20212 minCantucci e vinsanto, czyli sposób na najbardziej znane włoskie ciasteczka
Wojciech Dyk25 maj 20212 minPappardelle alla bolognese, czyli coś zupełnie innego niż powszechne spaghetti po bolońsku!
Wojciech Dyk12 kwi 20212 minDorsz pieczony z porem i mozzarellą - jedzcie dorsze, bo są rzeczy gorsze!
Wojciech Dyk16 lut 20212 minTorta di peperoni al forno, czyli taki wegetariański boczek z pieczonej papryki!
Wojciech Dyk2 sty 20212 minŻelkove Dzieciove Love - bez konserwantów ani żadnych chemicznych polepszaczy smaku
Wojciech Dyk15 maj 20202 minSałatka z wątróbką drobiową w sosie malinowym - pyszne i banalnie proste!
Wojciech Dyk14 maj 20202 minSałatka makaronowa ze łzami pięknej Wenus (albo jak kto woli z truskawkami)
Wojciech Dyk14 maj 20202 minKrem z brokułów z serem Gorgonzola - zupa z boskich, zielonych palców Jowisza!
Wojciech Dyk3 maj 20201 minFrittata con mortadela, pera e tartufata - czyli jajko z truflami i gruszką na niedzielne śniadanie
Wojciech Dyk6 kwi 20202 minZmrożone pomarańcze z kandyzowanym fenkułem i czekoladą - temu nie można się oprzeć!
kulinarne perwersje25 mar 20202 minInvoltini di pollo con porri e arance, czyli krczak z pomarańczą, porem i białym winem
Wojciech Dyk4 mar 20202 minInsalata siciliana di arance e finocchi, czyli pomarańcze i koper włoski w jednej sałatce!
Wojciech Dyk14 sty 20202 minWłoska peperonata i kilka słów o tym, jak można spieprzyć najprostsze danie!
Wojciech Dyk8 sty 20202 minFrittata di cipolle rosse i 8 powodów, dla których warto ją przygotować w najbliższą sobotę
Wojciech Dyk13 gru 20193 minFrittata al forno con ricotta e spinaci - prawdopodobnie najlepsza na świecie
Wojciech Dyk17 lis 20192 minPappardelle al ragù di cinghiale - jeden z największych klasyków toskańskich